torsdag 30 augusti 2012

Sommaren i Instagram del 2: "Glimtar av vårt nya hem"

Ingen som har kollat in här mer än en gång har antagligen missat att en stor del av vårt liv har kretsat kring en ganska omfattande renovering samt flytt det senaste året. Det har varit ett förbannat ältande av detta från min sida, ber om ursäkt så här i efterhand när vi kommit ut på andra sidan och jag kan se på det hela på ett lite mer nyanserat sätt igen.
Hursomhelst, nu är vi på plats. Det är fint. Det är lättare att andas här. Det fattas en list här och en strömbrytare där, men det spelar ingen roll. För vi har äntligen ett riktigt hem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

Lisa sa...

Ja, äntligen får vi se bilder! Och så himla tjusigt sen! Ursäkta tjatet, men ni har förbannat snygga kökstapeter också. ;)
Älskar golvet på badrummet. Svart ochvitrutigt golv är nog det snyggaste en kan ha faktiskt. Vi lurar på om vi ska lägga in det i köket framöver..

Helena sa...

Ja det är så himla fint hemma hos er! Ser så mycket fram emot att vårt hem är färdigfixat. Livet på andra sidan. Det blir grejer det!

Fröken K sa...

Lisa: Tack!Ja, så himla nöjd med tapeten alltså, funderar på turkosa gardiner istället nu när vi safeade och körde den svartvita. Det är nåt med turkost och det där mönstret som funkar jäkligt bra ihop på nåt vis! Också väldigt nöjd med badrumsgolvet. Det roliga var att det var precis sådant som låg underst när vi rivit bort alla andra lager, så det har fått återgå till sitt ursprungliga skick. Det känns fint!
Helena: Den dagen kommer, ni är ju en bra bit på väg ändå. Får bli ett besök snart, var ju evigheter sedan nu!