tisdag 20 november 2012

Balans uppnådd. Åtminstone för en dag.

Jag har ju beklagat mig lite på sistone över mitt yrkesliv.
På bristen av balans i livet. Mellan ledighet och arbete.
Igår var det härdsmälta och efter en ... äh... låt oss säga "stressig" dag somnade jag med gråt på kinderna klockan 21.30.
Idag var det något helt annat. Lugna puckar kan vi väl kalla det och jag kunde åka med tre barn till Universeum. Dessutom hade jag tidigt arbetspass och var hemma strax efter 13.
Och min hemmaman som under sin ledighet blivit besatt av att baka (tummen upp för val av besatthet!) hade nybakade bullar redo när jag kom hem.
Tack världsalltet för den här dagen. Jag behövde den så fruktansvärt mycket!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att somna med tårar på kinden är inte ok !! Något jag kan göra så säg till. Tex skälla ut nån chef eller brotta ner nån. Det skulle passa mig som handen i handsken just nu. Kram m

Fröken K sa...

Ingen som behöver skällas ut eller brottas ned. Det är som vanligt du vet. Snål buffert så att det blir sårbart så fort någon är sjuk eller så. Och det blir bara för mycket tycker jag när man vill att energin och tålamodet ska räcka till goingarna hemma istället. Kollegorna är verkligen topp, men jag är liksom så trött på hela grejen ibland att jag knappt kan andas (och ja, självklart överdramatiserar jag nu, men du fattar). Jag vill ha ett annat yrkesliv, men kan inte riktigt se hur det ska gå till. Och det känns urkigt.