tisdag 22 maj 2012

Detta har hänt

Under tiden som jag har hållt på och inte bloggat och inte bloggat så har följande hänt:

Jag har varit på brunch på Ritz med svärmor, svägerska, M:s moster och kusin.
(Så fruktansvärt gott, kan rekommenderas å det varmaste.)

Jag har varit på opera för första gången i mitt liv. Trollfljöten på Göteborgsoperan närmare bestämt.
(Gillade föreställningen skarpt, oron för att det skulle vara mossigt var obefogad och gamm-tramset i texten om att kvinnor måste tämjas osv blev ursäktat av att budskapet i slutklämmen var just att det är gamm-trams att tänka på det viset. Eller ja, jag tolkade det så i alla fall.)

Yrvind har blivit skejtare sedan han fyndade en fräck bräda på loppis.
(Han vill "skejtboarda" helst hela tiden.)

Jag har påbörjat burpees utmaningen inklusive de extra sit-upsen plus extra armhävningar.
(Det var nog en lustiger syn när den här bleka bulldegen studsade upp och ner på vardagsrumsmattan i allt långsammare takt här igår, de kändes kan vi väl säga.)

Jag har slängt av mig offerkoftan som jag så envetet burit ett bra tag nu, noga knäppt hela vägen upp till halsen.
(Ja det har varit en tuff tid och ja vi har en liten tuff tid kvar. Men det blev ju verkligen inte bättre för att jag bara gick och fokuserade på hur besvärligt allting är. Mycket tursamt att den där sticksiga gamla saken åkte av innan sommaren kom för det hade blivit jävligt svettigt annars.)

Sommaren har kommit!
(Hurra!)

2 kommentarer:

Lisa sa...

Hurra, vilket peppinlägg! Härligt att höra att tiderna har vänt. Och vad mycket fint du gjort! Stödjer också Yrvinds framtida skejtpremiär. Det känns lite mer befogat att ha såna visioner som 4-åring (?) än en 34-åring. (M vill alltså på största allvar bygga en skejtramp nedanför vår trädgård, FÖR HANS EGEN DEL, inte för ungarns. Tänkte ett tag att det var försenad 30-årskris, men nej, jag tror inte det längre..)

Fröken K sa...

Ja, vinden har vänt känner jag. Härligt! Och hihihi, där ser man, en alldeles egen skejtpark ska ni få alltså, najs! Min M kör nog mer "lever ut sin vision genom vår son" vägen. Tur det. Krångligt att bygga skejtramp när man bor som vi gör.