tisdag 8 november 2011

Dagens "egentid"

Yrvind på förskolan i tre timmar och Dunderklumpen sover förhoppningsvis en bra stund till.
Så jag har laddat med en kopp livselixir...
...för att ta mig an det här.

Jag har ett sporadiskt pågående projekt under föräldraledigheten. Det är att för första gången i mitt liv genomföra en flytt utan att dra med mig en massa saker som på nytt ställs för att bara stå och samla damm och ta upp plats i ett annat förråd. Eftersom vi nu vet om flytten i mer än god tid finns ju faktiskt chansen. Och jag försöker ta den. Men det går inte riktigt i den takt jag hade önskat måste jag ju erkänna. Det blir en låda här och en kasse där. Idag står alltså några av vindsförrådets ziljoner bokkassar på avcheckningslistan. Det verkar vara ganska mycket av mina gamla ungdomsböcker, så yey för dagens projekt! Lite kaffe och lite promenad längs memory lane!

4 kommentarer:

Lisa sa...

Men det låter ju faktiskt himla mysigt, säger jag, nostalgisk som jag är.
Jag är också helt kass på att slänga grejer, dessvärre är M hundra gånger värre, sist fick vi köra att 'om jag slänger det här, så slänger du den där, okej?' Vi fick bort lite åtminstone..

Fröken K sa...

Haha, samma här, min M är också värre än mig på att sortera bort onödiga prylar.

jos sa...

Vi fick med oss all skit. Idag packade jag upp stora kaoslådan som jag dyrt och heligt lovade att rensa innan jag packade upp. Hur jag gjorde? Jag la över ALLT utom två kvitton i en byrålåda..

Fröken K sa...

Ja, dom där sista lådorna är ju i regel inge skoj alltså. De som var de sista man packade med diverse prylar man undivkit in i det längsta att packa ner för att de inte går att kategorisera på något sätt och vis, och av samma anledning blir de ju också de sista prylarna som får se dagens ljus igen. Näe, fy katten, den här gången ska det slängas utan nåd. Tänker jag mig nu. Vi får väl se hur det blir när det verkligen gäller!