tisdag 29 november 2011

Hoodeladi, hoodeladi hoppsan vilken dag!

Idag var en sådan där sällsynt dag igen när Yrvind helt plötsligt bestämde att han absolut ville vara kvar hela dagen på förskolan (dvs till kl 14 för hans del, oftast hämtar jag på begäran efter maten). Ännu mer sällsynt var att M också hade möjlighet att lämna idag.
Så efter en lugnare morgon än vanligt packade Dunderklumpen och jag in oss i bilen och åkte till IKEA. Han somnade i bilen och sov sedan vidare en bra stund i vagnen. Under tiden tog jag en kaffe och chokladboll i godan ro (varför finns inte den facebookgruppen förresten, "Vi som säger chokladboll, och hör sen"!?!) och tja, hela besöket gick sedan i "godan ro" tema kan vi säga.
Jag har stressat igenom det där varuhuset lite panikig och halvsvettig otaliga gånger de senaste tre åren och omväxling förnöjer verkligen kan jag säga! Så in i bänken trevligt jag hade! Och Dunderklumpen med för den delen, när han vaknade satt han förnöjt och mumsade majskrok och spanade på folk.
Inte nog med detta. Sen ringer M och meddelar att saken är biff, hans projektanställning kommer övergå till fast tjänst (hör lättnadens suck här!)!
Så till IKEAs älglasagne dracks det italienskt bubbel ikväll i den här familjen tamätusan! För andra gången för övrigt, vi firade en annan helt vanlig ovanlig vardag för ett tag sedan när M innofficiellt fick veta varthän det lutade. Mer bubbel åt folket!

3 kommentarer:

Helena mitt i smeten sa...

Tjoho va roligt! Sannerligen glada nyheter! Hälsa M och gratta!

Lisa sa...

Åhhå jaja det låter ju i sanning alldeles förträffligt! Och yey för skumpa mitt i veckan.
Fint med glada nyheter, och tryggt också kan jag tro!

Fröken K sa...

Ja, det känns så himla bra! Och anledning till lite skumpa mitt i veckan är ju alltid mycket uppskattat, vad det än må vara!