tisdag 20 december 2011

Vald del av min dag, på inget vis representativ...

Idag skulle jag kunna skriva ett långt inlägg om känslan av skuld och otillräcklighet efter en riktigt bedrövlig bråkdag. 
Men jag orkar inte. Och jag vill inte visa upp allt det där fula idag.
Vill att det bara ska försvinna, gå och självdö någonstans till imorgon. För imorgon ska jag orka igen. Jag ska orka säga "Det verkar som om du behöver en kram" till treåringen istället när han blir sådär tråkigt arg hur jag än vänder och vrider på saker.
Så nog om det. Om det fula.
Någonstans där i början innan den här dagen barkade åt skogen fick jag ihop den här som jag har tänkt limma ihop i ett halvår typ. Ett kakfat av lite olika porslinsgrejor. Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag tycker att den blev. Lite rolig kanske ändå.
Hursomhelst så väljer jag att visa den istället som sagt.4 kommentarer:

Lisa sa...

Men alltså, jag älskaren! Fantastisk charmig och jag hade mer än gärna norpat ett par kakor därifrån. Vad duktig du är!
Hoppas din dag blir bättre imorgon.

Johanna sa...

Den är ju helt fantastisk! Älskar toppen på den! Jag har tre tallrikar som jag tänkt limma ihop till en liknande (mindre fantasifull) men det kommer aldrig bli av. Tror min kille ev slängt dem by now :)

Fröken K sa...

Lisa: Tack! Det är så svårt ibland när man påtat ihop nåt själv och se om det blev nåt att ha eller bara trams, så tack för det positiva omdömet! Ja, idag ska det bara bli en bra dag, hoppas ni också får en fin en!
Johanna: Tack! Som sagt, jättekul att ni gillar! Ja, det var nog lite deadline här också för att mitt ihopsamlade plitterplotter i skåpet inte skulle råka "försvinna". Och välkommen hem förresten och tack än en gång för de fina reportagen från Japan, fantastiskt!

Anonym sa...

En sån önskar jag mig i Juleklapp !!!!!!! M