tisdag 3 januari 2012

Hur tänkte vi här då?

Jomen det var ju ett smart drag av oss att dra till passpolisen så här första dagen efter julhelgen som det är möjligt att ansöka om pass igen. Det är ju inte så att det är fler än vi som är ressugna nu menar jag när regnet öser ner och klass två varningar basuneras ut i allt raskare takt. Eller?
Nummer 71 var det när vi snubblade in med våra grabbar. Nummer 214 stod det på den lapp vi drog när vi lyckats pressa oss fram till nummerlappsmojängen.
Puss i pannan till raringarna som var supertappra och faktiskt var just raringar trots den evinnerliga väntan för att slutligen fixa ett pass till Dunderklumpen.
Hemma i kylskåpet låg en flaska bubbel på vänt eftersom det idag är 5 år sedan M och jag tog i hand på att vi ville vara just ett vi (det är sant, vi skakade verkligen hand på saken!). Och på matbordet stod ett fång vackra och väldoftande rosor från M som vi väl hemma igen vid 19.30-tiden fick fösa undan när vi bänkade oss för att hetsäta de burgare vi köpt med oss på vägen.
Dunderklumpen som fick sig en ganska olämplig powernap i bilen där vid sjusnåret somnade väl framåt 21.30 och efter det var vi inte så sugna på bubbel längre. Så den får väl ligga och gotta till sig lite ett tag till tills andan faller på. Bubbelandan är ju inte så himla svår att få att falla på, så det lär väl inte dröja så länge.
Och 5 år liksom. Yey! Personbästa faktiskt. Känns fint!

3 kommentarer:

Lisa sa...

Fem år tycks vara det som gäller, vi firade 5 år i november. Eller firade och firade, ingen av oss vet med säkerhet vilket datum det var när jag frågade chans, men i november 06 det var det iaf. :)
Stort grattis till er! Och bubblet ja, det lär väl inte vara så svårdrucket.

Fröken K sa...

Tack och detsamma i efterskott då!

Johanna sa...

Passhelvetet alltså.. kan man klara sig utan.

Men femårsdag, yey!