söndag 29 januari 2012

Kanske eventuellt

Jag tror att jag har gjort det nu. Slutat amma. Kanske eventuellt. För om jag säger att det är så då kanske jag måste gråta en skvätt och jag är inte på "fälla-sentimentala-tårar"-humör ikväll. Så därför säger vi alltså kanske eventuellt. Och kanske eventuellt har Dunderklumpen helt plötsligt börjat dricka välling. Om jag säger att det är så så kanske jag jinxar det. Så därför säger vi alltså kanske eventuellt.
Så här har ni alltså en mamma som kanske eventuellt aldrig ska amma mer och en liten parvel som kanske eventuellt, efter att mamman nästan gett upp hoppet, har börjat dricka välling.
Det må jag säga. Inte illa! Kanske eventuellt alltså.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skam den som ger sig ;-) M

Lisa sa...

Det där jinxandet alltså, fy fan.
Men skönt att han tycks gilla välling, och skönt med ammandet också, eller? Lite sorgligt sådär förstår jag eftersom jag är sentimentaliteten personifierad.

Fifi sa...

Sedan Elly kom har jag lärt mig att man ska vara väldigt försiktig när det gäller att jinxa saker och ting.

Förstår att det känns lite sentimentalt med amningen, jag känner just nu att jag nog vill amma resten av livet typ. Hoppas att han fortsätter att gilla välling nu!

jos sa...

Jag tänker också lite så, att jag eventuellt slutat amma. Nu har jag iofs inte ammat på cirka en månad och nån mjölk finns det definitivt inte kvar, men det känns ju himla sorgligt om jag nu har slutat.. Speciellt om det nu skulle vara sista gången. Skönt att det (eventuellt) funkar med vällingen iallafall!

Fröken K sa...

Lisa: Ja, jinxande får man passa sig för. Mycket skönt på ett sätt att ammandets tid är förbi och samtidigt otroligt vemodigt.
Fifi: Precis, särskilt allt som gäller bebisar och rutiner man får till verkar vara superduper känsligt för att bli jinxat! Har också haft positiva upplevelser av amning, båda gånger så det känns ju lite dubbelt helt klart.
Jos: Ja, då får man väl nog faktiskt säga att du har det va ;-) Men som sagt, känns svårt att tänka det sådär definitivt när man är av det sentimentalare slaget eller hur!?