lördag 18 februari 2012

Hem kära hem

Vi är hemma igen.
Vi har haft det skönt. Som bara den. Ganska kallt för att vara på kanarieöarna, ganska lite sol, ganska mycket vind, ganska många lager kläder på på natten. Men ändå. Semester liksom. Med en stor del av de människor jag tycker allra bäst om här i världen. Det är ju inte kattskit faktiskt.
Därför är jag bara lite sur för att värmen och solen behagade dyka upp de två sista dagarna och verkade ha kommit för att stanna ett tag. Lite sur. Men bara lite lite.
Det får bli lite bildglimtar i ett annat inlägg. Just nu har jag inte tid. Fattar ni hur många blogginlägg man missar på två veckor!?! Herregud så många säger jag bara.
Så jag återkommer hörni när jag uppdaterat mig på vad Lisa, Josefine, Helena, Jos, FifiJohanna och lite annat fint folk haft för sig senaste tiden.
Det kan ta ett tag.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Åh vad fint att ha dig tillbaka, och härligt att ni hade en skön semester. Det är ju som sagt själva semestern och resesällskapet som är det viktiga, även om man såklart gärna vill ha lite värmande solstrålar på sin vinterbleka hy. Hoppas du har laddat batterierna och lever länge på resan!

jos sa...

Välkommen hem! Haha, ja oj, kan tänka mig att det blir en hel del att läsa ifatt ;) Tycker att jag ligger efter sen jag började plugga igen. Så himla underbart med semester ändå. Och fint att få hänga med sina bästaste bästa utan en massa vardagsmåsten.

Fifi sa...

Skönt att ni har haft en fin semester, trots att det inte var så varmt!

Och ja, man halkar snabbt efter när det gäller bloggläsandet, jag hade över 50 inlägg i readern bara sen igår kväll...

Fröken K sa...

Lisa: Tack och tack, vad du är rar! Har verkligen fått ny energi, tvättat all packning, skurat badrum, börjat rensa lite här och var inför flytten så småningom, plockat, fixat och donat sen vi kom hem. Bara sådär, i ett nafs utan att känna mig slut och förbi. Skönt!
Jos: Tack! Ja, himla underbart och fint var precis de rätta orden. Och ja, jag har tänkt på det där, hur mitt nya brinnande intresse för bloggar ska gå ihop med det andra, det riktiga livet sen. Känns som att det kan bli svårare att hitta tiden både till att skriva och läsa helt klart.
Fifi: Tack! Bara lite lite irriterande att den ljuvliga värmen kom när det var dags att åka hem. Men det är klart, om man jämför kyla och kyla så var ju den på semestern inte så mycket att snacka om. Här är det ju seriöst kallt liksom!