söndag 26 februari 2012

Snuvad på aaaafternooon teeea:t

Det blev ingen afternoon tea igår. Vi hade tänkt gå till ett stället som heter Castellet i Linnéstan. Men det visade sig att det gick i konkurs för över ett år sedan. Det märks not so much på internet där hemsidan fanns att finna. Men nu vet ni det, så om någon har funderingar på att gotta sig med en afternoon tea på
det här stället så kan vi väl säga att det är bäst att sluta upp med det. It aint gonna happen.
Men för min del var det egentligen ganska strunt samma, det var kvinnsen jag ville åt och dom fick jag ju i alla fall hänga med och mat fick vi i magen.
Idag är M:s renoveringssemester slut och han är just nu i full gång med att slipa väggar i vårt blivande sovrum. Dunderklumpen sover och Yrvind badar. Jag hade planer på att styra upp en utflykt hit eller dit. Men det är ju det där med ät och sovandet alltså.
Så himla mycket tider att passa när en familjemedlem funkar som Skalman i Bamse. Jag tror vi nöjer oss med en promenad i det fina vädret och lite gung på någon lekplats.
De här vårkänslorna alltså. SMULLE!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, vad sjukt att hemsidan ligger kvar. Och vilket bra ord! Jag ska också ge mig ut i solen nu, det går inte att låta bli faktiskt.

Fröken K sa...

Ja visst är det lite märkligt!? Vi hade en jättehärligt stund i solen, hoppas att du fick en du med!

Lisa sa...

Låter ju som en toppendag hur som helst.
Och ja, det där med att ta sig ut ja. HERREGUD. Flrst ska det sovas, sen ska det ätas och sen är det visst dags för de vuxna och andra barnet att få nåt i magen och sen så är det än det ena än det andra hela tiden. Tanken idag var att komma ut i det fina vädret efter frukost. Vi kom ut nån timme efetr lunch eller så. Men vi kom i alla fall ut, antar att det alltid är nåt.