torsdag 23 februari 2012

Jag tror att det måste ske nu

För så här ser jag ut nuförtiden. En hårsmån från ofrivilliga dreadlocks. Det krävs en halv flaska balsam och minst en halvtimmes kammande för att få ordning på trasslet.


Min lösning blir därför alltid den här och har varit så sedan Dunderklumpen föddes.
Han fyller 1 om två veckor.


Halvfräsigt. Faktiskt.
Så. Summa summarum. Jag måste boka tid hos en frisör. Jag är inte så förtjust i att gå till frisören. Vet inte varför egentligen, kan väl ha med min velighet att göra och att jag aldrig vet vad jag vill ha för stil. Men nu har hela hårsituationen nått rockbottom så det är bara att ta tjuren vid hornen.
Seså på mig, ring ring nudå!

7 kommentarer:

Johanna sa...

Å jag tycker du ser ut att ha jättesnyggt hår. Det värsta jag vet är när mitt är helt nytvättat och helt slinkigt liksom. Älskar när det är smutsigt (obs ej stripigt) och liksom har lite stadga i sig.

Plus snygg knut, min hamnar alltid uppe på huvudet så att jag ser ut som lilla my.

Anonym sa...

Ring Marie på Salong Edward på Linnégatan!!!
Hon fixar till dig så du blir nöjd ;-) M

Fröken K sa...

Johanna: Haha, den här bilden gör inte min stora trasselboll i bak riktigt rättvisa. Och så syns det inte hur tunnt det är efter att ha fällt som en hund under amning. Men håller med dig, det är skönt när det är lite styrsel på det. Lite "kropp" liksom, kan man säga det till frisören måntro? "Ge det lite kropp bara och gör mig vacker som en brud, seså sätt igång!"
M: Tack! Så hette det ja. Ja, har bestämt mig för att satsa på din frisörska. Får ringa imorn. Kanske... ;-)

Lena sa...

Vilket sammanträffande! Jag bokade idag. Ring du med, Bena på Gib.gatan så kan vi klippa oss "in stereo"!

Lisa sa...

Jag tycker inte heller det ser så farligt ut. Fast å andra sidan vet jag känslan när man står där framför spegeln och suckar.
Jag får alltid pikar hos frissan, om att det minsann måste vara ett tag sen jag var där senast och om jag klippt luggen själv månne?
Fattar inte det ja, ehm..

Fröken K sa...

Gulp, vad ska de då säga till mig som inte varit på snart två år, och då endast för uppsättning, innan dess minns jag inte ens. Jag har bara cuttat av helt enkelt när det blivit för trassligt och bett någon vänlig själ jämna till. Oj vad frissan kommer sucka och himla med ögonen...

jos sa...

Jag tycker också att det ser riktigt snyggt ut! Men samtidigt vet jag hur det är, jag är också där nu. Måste.boka.klipptid. Sen kommer jag liksom inte längre. Men jag tänker att det är dags varenda dag..