onsdag 4 april 2012

Livet var god dröj

I vårt liv just nu ligger mycket fokus (läs allt) på vårt blivande hem. Det är renovering, försöka hålla oss alla helarenamätta, rensa och packa så smått. Punkt.
Jag kan inte minnas när vi gjorde någonting, bara vår lilla familj, tillsammans sist sådär bara för att, utan annat syfte. Det var evigheter sen vi ens tog en promenad tillsammans.
Det börjar kännas nu.
Fast det här roliga, braiga som ska hända, flytten, börjar närma sig med stormsteg känner jag mig lite ledsen idag. Och jag tror att det är längtan som spökar. Längtan efter att bara vara. Tillsammans. Det fattas mig. Det fattas oss.
Det är lurigt med sådana tankar, "Då när det och det är så och så, ska vi börja leva." Men just nu känns det faktiskt så.
Då när det och det är så och så, då ska vi ta en promenad tillsammans. Bara för att.

1 kommentar:

Josefine sa...

Usch. Jag fattar. Så var det här också när vi hade köket och sen badrummet och sen bilen och ja. Bara en massa skit. Ibland får man nog bara trycka på paus mitt i allt man måste göra och skolka lite. Typ koka kaffe och ta med pannkakor och gå upp till trädsamlingen i botaniska och sitta där och glo och låta barnen härja.