fredag 6 april 2012

Någon som är bra på det här med exorcism?

För alltså. Grinigare människa än mig går ju inte att finna på denna jord idag. Det kan jag sätta allt jag äger och har på.
Det känns som att jag är besatt. Av häxan surtant. Fast hon är ju lite rolig. Det är inte jag. Alls.
Stackars stackars Yrvind. Han kan väl inte hjälpa att han är 3½ och bara måste hoppaspringaklättrasnubblatjatabusaretasmedlillebror hela tiden. Osis för honom helt klart att ha en morsa som idag inte orkar med några utsvävningar överhuvudtaget.
Ok. Det krävs inte någon medlem av mensa för att förstå varför tålamodet tryter. Det är mycket nu. Mycket bara jag och en 3½ åring som är väldigt mycket just det och en 1 åring som precis har börjat gå.
Men det spelar ingen roll. Någon jävla ordning får det vara i alla fall. Så nu säger jag till mig själv på skarpen. Nu skärper du dig! Hör du det!? Nu är du snäll annars får du inget påskgodis.
Är det uppfattat!?
Bra. Då var det utrett. Seså, hopp och lek.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Åh hela jag lider verkligen med dig. Vet exakt känslan, och den är precis värdelös. Man måste ju få ha de där dagarna också, men man blir lätt irriterad på sig själv när man går omkring som ett åskmoln hela dan. Men som du säger, det är mycket på gång för er nu, så det är ju rätt förståligt.
Hoppas påskgodiset har gjort dig lite gladare (ja, för jag gissar att du varit världens bästa mamma ändå, och fått påskägg i mängder) och att ni får en lugn & fin påsk!

Lisa sa...

Ps. Nu måste jag bara tillägga att när man skulle skriva i den där ordkontrollen för att visa att man inte är en robot, då var första ordet 'hexa' häxa fast med e, tror det var ett tecken från en riktigt elak häxa att du inte på långa vägar är där än. Eller nåt. =)

Fröken K sa...

Tack Lisa! För pepp och förståelse framförallt, men även för att du påminde mig om det där med ordkontrollen som jag glömt att ta bort. Det här med bloggstöd, det är fina grejer det!

Fröken K sa...

Och hoppas ni också haft en fin påsk med massa godis!