torsdag 20 oktober 2011

Ring kliniken!

Ikväll leker jag återigen ensamstående för att M är på ännu ett jobbåtagande med övernattning. Det har varit många sådana kvällar den här hösten. Lite väl många.
Hursomhelst, nu sover båda mina små killar efter mycket om och men och jag ska sätta mig och i lugn och ro ...bygga Lego.
Något otippat kanske. Inte desto mindre sant för det dock.
Jag och Yrvind byggde tillsammans förut och allt Lego ligger fortfarande framme på filten framför tv:n där vi satt. När jag gick förbi högen nyss kände jag ett enormt sug efter att få bygga ihop Yrvinds bilar, de med beskrivning till. Grabben har ju tålamod som en...tja, som en treåring lustigt nog och jag får aldrig bygga färdigt en endaste liten bil från första till sista steget i beskrivningen. Mycket frustrerande.
Så nu ska jag göra det.
Frågor på det?

1 kommentar:

Helena mitt i smeten sa...

Känner igen det där, jag har gjort samma sak! Byggt lego för mig själv när E låg och sov. Dagen därpå fika jag bita ihop när hans raserade rymdskeppet, eller vad det nu var, efter bara någon minut. Det är också konstigt, för det var ju inte så att jag hade någon behov av att leka med det direkt! Hur som helst, det gick över. Helt av sig själv ;)