tisdag 18 oktober 2011

Trendsetter

När jag berättade för en av pedagogerna på Yrvinds förskola förut att "Aldrig i livet!" är en mycket vanligt förekommande fras hemma just nu svarade hon med ett "Jahaaa, är det därifrån det kommer. Alla sprang runt och sa aldrig i liiivet med sånt eftertryck här förra veckan, jag undrade var de hade fått det ifrån!"
Där ser man. Jag har närt en liten trendsetter vid min barm.
Det är inte första gången heller. På ett föräldramöte förra året, som M fick gå på själv, berättade pedagogerna även glatt att det minsann var Yrvind som hade lärt alla barnen att sjunga "Manboy" som om det inte fanns någon morgondag. Allas blickar riktades till min stackars man som fick sitta där och skämmas som en högst ofrivillig talesman för Eric Saade. Åååh vad jag hade velat se det där stela leendet i kombination med den desperata blicken som jag är tämligen säker på att M hade då.
Jag tror att det var en vinnare!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Haha - ALLA barn sjunger ju manboy! Helt sjukt, jag har hört säkert 5 st små små barn sjunga den. Något snäv målgrupp han har den där saade.

Var tvungen att leta upp ett klipp jag lade upp när en kompis dotter underhållit med manboy-show en hel eftermiddag förra året:
http://lillaj.blogspot.com/2010/10/oktoberpicknick-i-rosengarten.html

jos sa...

Haha, ja varför är barn så himla på den låten? Men det är rätt gulligt det där med uttrycken de snappar upp.

Fifi sa...

Haha!