söndag 18 september 2011

Det här med vuxna i overall...

Alltså, när jag ser vuxna i OnePiece, då känner jag mig så fruktansvärt...gammal.

8 kommentarer:

Helena mitt i smeten sa...

Hahaha! Tänkt samma tanke.

Anonym sa...

Haha! Sa jag att jag har en?? En leopardmönstrad. Sant! Min kollegas ide om ett bra plagg under föräldraledigheten. O han har nog rätt. Bekväm, varm o amningsvänlig design... /Lena

Fröken K sa...

Hoppla, hoppla, där ser man! Det är klart, du är ju lite yngre än jag och har väl lite lättare att hänga med i svängarna. ;-) Men jag tror du har rätt, det är säkert ett ypperligt plagg för hemmamys med bebis. Det är mer när den sitter på en 30-nånting kille, tillsammans med gubbkeps, skinnjacka och sneakers som jag höjer ögonbrynet.

Anonym sa...

Haha! Fast jag tycker det är ett fruktansvärt plagg, man ser ju ut som en förvuxen bebis. Och med leopardmönster ser det dessutom ut som jag ska iväg på maskerad. Det började som ett skämt o slutade med en sådan i present... Inget jag planerar att bära således. Fast du kan få se om du vill!

Fröken K sa...

Det kan du tro att jag vill!!!

Josefine sa...

Sen Mikael meddelade (ja visst han har haft en - han vann den i nån bloggtävling) att om man fiser så träffas man rakt i ansikten av lukten/luften när man har en one-piece på sig har jag inte kunnat se på folk som går runt i det utan att känna en viss.. avsmak.

adde sa...

Ha ha, nej det är f-n inte klokt! Jag såg en sån på Stadium innan jag visste att de var "inne". Fattade inte vad det var. Var bara tvungen att prova en och mina barn tjöt av skratt. Tänk blå barbapappa, fast smal. Den var rätt iofs varm å go måste jag säga. Jag hann däremot inte prova misstaget Josefin skrev om, och tur var väl det.

Fröken K sa...

Nej, pruttluft i munnen och smal blå barbapappa, det känns ju inte som något vinnande koncept, men vad vet vi, tydligen!