lördag 10 september 2011

Nytt, fräscht och orörigtJag är, eller har blivit sen jag fick barn i alla fall, väldigt disträ och liksom rörig i huvudet ibland.

Kanske just därför har jag ett stort behov av att ha ordning och reda omkring mig.
Ett behov som inte går så bra ihop med att vi bor i en värdelöst planerad och högst omodern landshövdingehus 3:a. Dessutom är jag klumpig. Ni hör ju, en kombo som innebär katastrof. Det går inte en dag utan att jag häver ur mig det värstaste sjöbuse vokabuläret över att de enklaste vardagssysslorna i det här hemmet förvandlas till näst intill omöjliga jätteprojekt.

Idag var vi hos fina vänner i Lunden och fikade i deras nyrenoverade, fräscha och högst oröriga lägenhet. Nytt, fräscht och orörigt, herreguuud så trevligt. Det blir liksom lättare att andas i ett sånt hem. Nytt, fräscht och orörigt. Min våta dröm nr 1 just nu...

MEN, räddningen är nära! Inom en någorlunda överblickbar framtid ska vi flytta in i en tvåfamiljsvilla här i faggorna. M:s syster med familj bor på bottenvåningen och vi ska bo på övervåningen.
Ikväll blev första rummet helt färdigt så nu ska det bara byggas ut och resten totalrenoveras lite först. Joråsåatte…. Arga snickaren here we come!

Men när inflyttningsdagen kommer blir det nytt, fräscht och orörigt, och alldeles, alldeles UNDERBART!

1 kommentar:

Helena mitt i smeten sa...

Förstår precis vad du menar!