måndag 12 mars 2012

Damn you demokrati...

Klockan 18 ville både jag och M helst gå och lägga oss. Och sova alltså. Tyvärr fick vi inte igenom det förslaget hos resten av medlemmarna i hushållet. Så nu sitter vi med varsin liten medlem i knät och längtar till det sköna ögonblick då våra trötta huvuden får lägga sig på sina kuddar,
Idag var ju också dagen då jag skulle skärpa mig, slutet på sötebrödet, det har jag ju lovat dyrt och heligt, i STORA bokstäver till och med. Och något sötebröd har det faktiskt inte blivit idag. Inte heller något "röra på mig", men, men, baby-steps va. Jag är nöjd.
Men trött.

3 kommentarer:

Sara sa...

Känner igen mig! Trött, trött...

Och tack för att du vill fortsätta följa mig. Den här länken går till nya bloggadressen. Jag hittade ingen mailadress till dig men du får gärna maila mig om du vill ha lösen till de skyddade inläggen!

Fifi sa...

Jag skulle bli så himla redig och inte äta en massa sötsaker. Under eftermiddagen har jag ätit 2/3 av ett paket chocolate chip cookies. Nu längtar jag så efter de där små kakorna som är kvar i paketet att jag håller på att krypa ur mitt skinn. Det är alltså bara en tidsfråga innan de ligger i min mage. Tillsammans med glassen och nyponsoppan. Herregud...

Fröken K sa...

Fifi: Ja du, jag vet inte hur många försök jag har gjort på det här med att dra ner på onyttigheterna. Det har gått sådär faktiskt. Men nu har jag haft en hyfsat redig vecka faktiskt och det känns bra. Rekord hittills! Men, jag ska nog inte ropa hej... ;-)