tisdag 6 mars 2012

Ifall jag har ringt frisören?

Nej. Inte det minsta lilla har jag gjort det.
Våra pengar tog liksom slut den här månaden innan den ens hann börja. Lite olyckligt.
Så jag tog till saxen själv igen. Bara liksom "snipp snipp" på flätan. Det ser förjävligt ut men ingen märker något för jag kör ju min knut som vanligt.
Vassego för oumbärlig information.

2 kommentarer:

Dalkullan sa...

Ring inte frisören säger jag bara. Jag har en inneboende frisörrädsla. Har gått till en frisör en gång i mitt tidigare liv som barnlös. Då var det för att klippa av det långa långa håret till superkort.
Men sen barnet kom har jag ändå velat unna mig lite. Frisörtid.
Men varje gång jag går ifrån en frisör så ser jag ut som en tant! Varför vill dom tantstyla mig? jag kommer in med tatueringar, piercingar och svart hår, och det är inte så att jag har det för att se tuff och hård ut, men jag borde väl ändå inte se ut som nån som vill ha en tantfrisyr?
Varenda gång händer det! Nu klipper jag bara mig själv. Vågar inte bli tantstylad igen.

Fröken K sa...

Jamen men nu kom det över mig, det är ju preciiis det där jag är så rädd för!! Jag har nog också några liknande erfarenheter i bagaget. Brukar försöka välja kläder mycket noggrant, försöka se ut som någon som har koll, "hänger med" (vilket i och för sig var rätt längesedan jag gjorde men det hör inte hit) som vill bli naturligt snyggtuffsöt och då absolut INTE tant. Jag går ju nästan aldrig men de två senaste som jag minns blev det första gången helt ojämnt och skevt, obs ej på något stylish sätt alls och andra gången kände jag mig som Nanne Grönwall när jag gick därifrån. Men den här gången tänkte jag gå till en frisör som jag har sett levande bevis på kan klippa till en snyggtuffsöt frisyr. Så nästa månad ska jag kasta mig ut, håll tummarna!